RSS

New challenge – and?

11 Март
New challenge – and?

След доста размотавания най-накрая подхванах обещаната сесия. Установих няколко неща:

1) Не трябва едновременно да се играят може би повече от 4 турнира – вниманието се разсейва, във всеки един се оказваш на различни етапи и действията съответно трябва да са различни. Аз ги пуснах – първо 6 и после добавях след отпадания. И така, изиграх 11 (а исках 10)..

2) Стратегиите са си стратегии, ама трябва и да мислиш с главата си. „Голата“ стратегия не може да ти каже как да играеш на конкретната маса – трябва и акъл. Отначало се опитвах да се придържам към основната стратегия, но се оказа, че опитът, който имам в кеш игрите съвсем не е за изхвърляне. Оказа се и, че АК  е доста непечеливша ръка.

3) Краен резултат: 11 турнира, 2 финални маси, но само едно влизане в парите. На турнира, където влязох в парите, нямаше хедс-ъп: 3-та бяхме ол-ин и тъй като бях с по-малък стак – приключих на 3-то място.

А ето и резултатите:

MMT-sessionMMT-result

А ето и финала на турнира:

FT-preFT-turnFT-river

Само не ми е ясно, тоя с К9 защо е влезнал ол-ин, след като можеше спокойно да изчака чип-лидерът да ме отстрани с великата си ръка? В същност, той нали и така завърши на 2-ро място – може би не му се играеше хедс-ъп. Е, аз исках да го играя, ама не се получи..

Та, на думата. Резултатите от този експеримент не са супер положителни, но все пак сме на „+“. Е, малък, но е „+“. Трябва да кажа, че не играх и оптимално – нямаше достатъчно концентрация, въпреки че отпадах с доста хубави ръце, като едната бе едва ли не 2-ра ръка в един от турнирите КК срещу QT – директен ол-ин от „приятеля“ с QT още преди моите действия. А какво друго мога да направя с КК префлоп, когато ми искат ол-ин?

Собствено, мисълта ми е, че може да се играе доста по-добре и по-съсредоточено, като се намали броя на едновременно пуснати турнири. Май, ще се  пробвам пак….

 

Advertisements
 
Вашият коментар

Posted by на 03/11/2014 in pankratt

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: